Rots en Water.

Wat is Rots en Water?

De lessen Rots en Water zijn een psycho-fysieke training waarbij centraal staat dat je lichaamsbewust wordt, daardoor emotioneel bewust en meer zelfbewustzijn krijgt. Er word gewerkt aan je grondhouding, je sociale vaardigheden en aan het bewust maken van je eigen keuze in hoe je op situaties reageert. Dit alles gebeurd spelenderwijs en door veel fysieke oefeningen samen te doen.

Want…. Samenspelen = Samen werken = Samenleven.

De training is ontwikkeld door Freerk Ykema van het Gadaku Instituut. (www.gadaku.nl )

Bij de Klimboom krijgen alle groepen een Rots en Water les wekelijks aangeboden van ong. 35 minuten. De les wordt gegeven door juf Ank Duister, trainer van Rots en Water.

Daarnaast hebben alle assistenten en leerkrachten aan het begin van dit schooljaar de ééndaagse Rots en Water training gevolgd zodat zij in de groepssituatie de lessen nog meer ‘handen en voeten’ kunnen geven en het kunnen meenemen in het SEO-programma ZIEN (sociaal emotionele ontwikkeling) en het vak Burgerschap wat vanuit het programma van De Vreedzame School wordt aangeboden.

Mocht u meer informatie willen hebben, dan kunt u contact opnemen met juf Ank. Zij vertelt u graag over de inhoud en de toepassing van de Rots en Water training.

Volgend schooljaar zullen we u op de hoogte houden middels een periodieke nieuwsbrief over de inhoud van de lessen van de Vreedzame school en de Rots en Water Training.

De Klimboom
Samen, plezier en durf!

Contact

De Klimboom
Heiligenbergerweg 185
3816 AJ Amersfoort

Tel.: 085 06 60 700
E-mail: administratie.klimboom@meerkring.nl

Plan route

Snel naar

Aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden? Neem dan contact met ons op. 
agnes.ijmker@meerkring.nl  of sonja.hendriks@meerkring.nl


Meerkring

De Klimboom is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Lees verder