Vacatures

Vacatures 
Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures.

Invalkrachten
Voor invalwerkzaamheden (leerkracht of klassenassistente) of toekomstige vacatures kunt u een open sollicitatie sturen aan Marianne Huitema (marianne.huitema@meerkring.nl) of Jaël Klamer (jael.klamer@meerkring.nl).

Opleidingsschool


De Klimboom als Opleidingsschool
Sinds juni 2019 is De Klimboom een gecertificeerde Opleidingsschool binnen het partnerschap met de HU Utrecht-Amersfoort.

Een lerende organisatie
Voor leerkrachten in het SO is het belangrijk dat zij op een professionele wijze hun expertise delen met leerkrachten in opleiding. Zij willen straks goede collega's. Het is belangrijk dat wij als school open staan voor nieuwe inzichten, zo houden we onze kennis en vaardigheden actueel. Voor onze leerkrachten in opleiding is het belangrijk dat zij intensief kennismaken met onze school waar leerstof op maat het uitgangspunt is. De centrale doelstelling van ons onderwijs is het bevorderen van de algemene zelfredzaamheid. Leerlingen verwerven kennis en vaardigheden om zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren in de maatschappij.
Doordat wij Opleidingsschool zijn, kunnen we op een uniforme wijze en op kwalitatief hoog niveau leerkrachten opleiden. Natuurlijk doen we dit in samenspraak met de opleidingsinstituten. Onze leerlingen vinden de lessen van studenten verfrissend en het prikkelt ook onze leerkrachten. Zij moeten reflecteren op deze lessen en kijken zo ook weer extra scherp naar hun eigen aanpak.

Stage lopen op De Klimboom
Elk jaar stellen we stageplaatsen beschikbaar in de verschillende groepen. In eerste instantie is dit voor studenten van Hogeschool Utrecht (Instituut Theo Thijssen) en MBO Amersfoort.

PABO-stage
Heb je belangstelling voor een PABO-stageplek? Neem dan via onderstaand e-mailadres contact op met onze schoolopleider Sonja Hendriks (sonja.hendriks@meerkring.nl ). Plaatsing van HU-PABO studenten gaat altijd in overleg met het Centrum voor Werkplekleren van het ITT.

MBO-stage
Volg je de opleiding MBO-Jeugdzorg of MBO-Maatschappelijke zorg en zoek je een stageplek? Neem dan contact op met Evelien Mastenbroek (evelien.mastenbroek@meerkring.nl).

De Klimboom
Samen, plezier en durf!

Contact

De Klimboom
Heiligenbergerweg 185
3816 AJ Amersfoort

Tel.: 085 06 60 700
E-mail: administratie.klimboom@meerkring.nl

Plan route

Snel naar

Aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden? Neem dan contact met ons op. 
Voor kinderen t/m 8 jaar:
agnes.ijmker@meerkring.nl 
of voor kinderen ouder dan 8 jaar:
sonja.hendriks@meerkring.nl

 

Meerkring

De Klimboom is aangesloten bij Meerkring, stichting voor openbaar en algemeen bijzonder primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Lees verder