Ouderraad

De Ouderraad van De Klimboom wordt gevormd door enkele ouders met ondersteuning van een aantal leden van het team. We hebben ons tot doel gesteld het contact tussen ouders/verzorgers onderling en tussen ouders/verzorgers en school te bevorderen. Dit doen we door te helpen bij schoolgebonden activiteiten voor leerlingen en ouders, zoals:

  • De schoolfotograaf
  • Het sinterklaasfeest
  • Het kerstfeest
  • Het suikerfeest
  • Het zomerfeest

Waar nodig ondersteunen we deze activiteiten ook financieel. Zo heeft de Ouderraad een bijdrage geleverd aan de aanschaf van nieuwe gymkleding en bij het organiseren van festiviteiten en/of materialen voor de school.

Als u dit leest en misschien mee zou willen helpen als lid van de Ouderraad, dan kunt u contact opnemen met ons via linde.vankalsbeek@meerkring.nl


Wilt u een keer een vergadering bijwonen, dan bent u van harte welkom. Maak een afspraak via  linde.vankalsbeek@meerkring.nl
 

Wie zitten er in de Ouderraad?

De Ouderraad bestaat momenteel uit de volgende leden:

Jan Willem Koopman, vader van Lievelotte, Annelinde en Rosemare.
Lievelotte is in 2020 begonnen op de Klimboom en heeft het hier vanaf het begin enorm naar haar zin. Natuurlijk hebben we ook nagedacht over regulier basisonderwijs, maar we zijn blij dat we deze keuze gemaakt hebben: wat een heerlijke school is het toch! 
Op mijn werk mag ik met en voor mensen met verschillende soorten beperkingen een bijdrage leveren om ze onbeperkt mee te laten doen in de samenleving. Heel graag lever ik dus ook een bijdrage voor mijn eigen dochter en alle andere mooie kinderen op De Klimboom!


Mijn naam is Danielle van de Kletersteeg. Ik ben de trotse moeder van Swen, Evi en Mila.
Mila is in 2021 gestart op de Klimboom. We zijn erg blij dat we deze stap genomen hebben want we zien dat Mila nu met veel plezier naar school gaat. Twee dagen per week ben ik te vinden op een basisschool in Barneveld waar ik les geef aan groep 1/2. Naast dat ik graag betrokken wil zijn als ouder weet ik uit ervaring hoe fijn het is als er verbinding is tussen ouders en school. Mocht u vragen hebben stelt u ze gerust, ik maak ze graag bespreekbaar binnen de OR.


Gerben Ruizendaal, vader van Jake en Yolie.

Jake is in de zomer van 2022 gestart op de Klimboom. Na een zoektocht is Jake in 2018 begonnen bij Stichting de Droomboom, daar heeft hij een hele mooie ontwikkeling doorgemaakt, zodat hij in de zomer van 2022 toe was aan een vervolg stap Speciaal Onderwijs. Voor ons als ouders een enorm spannende stap, maar met goede begeleiding vanuit Stichting de Droomboom en de Klimboom heeft hij de stap moeiteloos kunnen maken. Dit geeft ons als ouders enorm veel rust en vertrouwen naar de toekomst. Naast dat ik graag betrokken ben als ouder, wil ik graag een actieve bijdrage leveren.
 


Laura Lecluse, moeder van Stan, Jort, Thom.

Stan is vanaf zijn 4e levensjaar gestart op de Klimboom. Stan is altijd op zijn plek geweest en gaat met veel plezier naar school.
Mijn bijdrage in de ouderraad vind ik een mooie stap om meer betrokken te zijn bij alle activiteiten van de school.
Ook dit jaar hebben we weer een hoop leuke activiteiten gepland voor de kinderen!

Corine, moeder van Aron

Aron is in de zomer van 2020 gestart op de Klimboom. Na anderhalf jaar regulier onderwijs heeft hij de overstap naar het speciaal onderwijs gemaakt. Deze overstap hebben wij als enorm positief ervaren. Aron voelt zich thuis op de Klimboom en gaat elke dag met veel plezier naar school. Wij zijn ontzettend blij dat hij zich op zijn eigen tempo mag ontwikkelen en zien hem elke dag groeien. Naast mijn bijdrage in de ouderraad ben ik werkzaam in het speciaal basisonderwijs. Vanuit mijn positie als ouder en onderwijsprofessional hecht ik veel waarde aan de samenwerking tussen ouders en school. Ik vind het dan ook erg fijn om in de ouderraad een bijdrage te mogen leveren aan deze samenwerking.
 

Namens het team: 

      

Jaël Klamer                 Silvana Leeuwis                  Linde van Kalsbeek

 

 

 

De Klimboom
Samen, plezier en durf!

Contact

De Klimboom
Heiligenbergerweg 185
3816 AJ Amersfoort

Tel.: 085 06 60 700
E-mail: administratie.klimboom@meerkring.nl

Plan route

Snel naar

Aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden? Neem dan contact met ons op. 
Voor kinderen t/m 8 jaar:
agnes.ijmker@meerkring.nl 
of voor kinderen ouder dan 8 jaar:
sonja.hendriks@meerkring.nl

 

Meerkring

De Klimboom is aangesloten bij Meerkring, stichting voor openbaar en algemeen bijzonder primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Lees verder